Проект

Участь в обласному конкурсі мікропроектів регіонального розвитку 2019

ОПИС ПРОЕКТУ

Опис проблеми Мета і завдання
Опорний заклад – Городоцький навчально-виховний комплекс №5 «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» проводить діяльність з 2005 року. Станом на 1.09.2018 р. у закладі функціонує 23 класи,  в яких навчається 654 учні(в тому числі троє (3) з особливими освітніми потребами) та 6 дошкільних груп, у яких виховується 125 дошкільнят.       Станом на 1 вересня 2018 року  вхідні сходи та сходові площадки ОЗ Городоцького НВК №5 перебувають в аварійному стані, є причиною травматизму працівників та здобувачів освіти закладу. В аварійному стані перебуває полікарбонатне покриття над входом у будівлю. Через тріщини вода та сніг потрапляють на сходи, що приводить до їх подальшого руйнування, нищення фасаду, обвалу штукатурки. Подальша експлуатація без капітального ремонту загрожує обвалом покриття та повним руйнуванням вхідних сходів та сходових площадок. Мета:  створення безпечного доступу персоналу та здобувачів освіти ОЗ Городоцького НВК №5 шляхом капітального ремонту вхідних сходів та сходових площадок і заміни покриття з полікарбонату. Завдання: 1) Розібрати і облаштувати покриття сходів та сходових площадок площею 97,2 кв.м. 2) Заміна покриття з полікарбонату площею 90,5 кв.м. 3) Мінімізувати небезпеку травматизму при вході до закладу освіти
Опис заходів Очікувані результати
Створення ініціативної групи .Розробка проектно-кошторисної  документації на ремонт вхідних сходів та сходових площадокАкумуляція необхідних коштів для виконання запланованих заходів.Проведення відбору підрядника для проведення монтажно-будівельних робіт.Проведення робіт згідно проектно-кошторисної документаціїПриймання робіт та оформлення необхідних документів.Інформування громадськості про хід реалізації проекту.Проведення моніторингу використання коштів для підтвердження відповідності попереднього розрахунку. У результаті реалізації проекту буде замінено покриття сходів та сходових площадок площею 97,2  кв.м., замінено покриття з полікарбонату  – 90,5 кв.м, що сприятиме покращенню умов проведення освітнього процесу.  Припиниться  руйнування фасаду. Покращиться естетичний вигляд будівлі. Буде створена можливість безпечного доступу до закладу освіти.
Розвиток та креативність Показники ефективності
Розвитковість: заміна сходів та полікарбонатного покриття покращить естетичний вигляд будівлі, забезпечить комфортний та безпечний  доступ до закладу освіти, зупинить руйнування фасаду на центральному вході. Креативність: Участь у проекті дозволила креативно підійти до залучення коштів громади шляхом проведення ярмарки учнями та батьками закладу освіти, під час якої нами зібрано майже 25 тис.грн. ПЕ = 299  940/779 =385,032 (грн./чол) Мінімізація травматизму, покращення естетичного вигляду будівлістворення безпечного доступу дітей з особливими освітніми потребами до інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ)

2018
2019

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.